Finaste My ♥

 
För bara någon timme sen låg du på min mage i köket. Du sprang runt och hoppade upp i mitt knä så fort jag satte mig ner. Kan inte förstå att du är borta föralltid. Kommer aldrig mer ta upp min lilla My som skriker åt mig, tuggar på mina kläder och gömmer huvudet under armen på mig .. De här ganska exakt fem åren tillsammans med dig har varit helt underbara. När du kom hem till mig var du en liten bebis på åtta veckor som hade båda öronen uppåt. Du var osäker på dig själv och rädd för det mesta. Men med tiden har du blivit en sån trygg kanin, att se en kanin utvecklas så mycket på så kort tid som du gjorde, med hjälp av mig, var underbart. Har fått så mycket minnen med dig och du har gjort mig stolt så många gånger så jag kan inte ens räkna dem. Men jag vill inte ha alla minnen, jag vill ha dig.
 
Tårarna bara rinner på mig, trodde aldrig att den här dagen skulle sluta så dåligt. Sov gott min älskade fina vän, jag kommer aldrig glömma dig, aldrig.

Ännu ett inlägg om min bästa vän.

Det har blivit väldigt många inlägg när jag har skrivit om Sofie, om min bästa vän, själsfrände och syster. Men jag kan inte låta bli att skriva om den här underbara människan, om en av de två personerna som lyser upp min vardag så otroligt mycket. Nu sitter jag här än en gång och försöker att skriva hur mycket hon betyder för mig men det går ju aldrig, hittar aldrig rätt ord.
 
Att sitta och läsa i en blogg "skulle jag göra det så skulle jag erkänna vissa saker INGEN ens har en aning om. förutom min fästis ♥" och vara den personen som vet de här sakerna betyder så mycket för mig. Att en person kan få en att känna sig så speciell och så värdefull. Jag hoppas verkligen att jag kan få dig att må lika bra min fina vän, för det är du värd.
 
Sofie, du har gjort så mycket mer för mig än vad du tror. Du har ställt upp för mig, gråtit med mig, skrattat med mig. Men det jag älskar mest av allt är OSS. För det finns fan inget som slår dig och mig, det finns ju i och för sig ingen som ens orkar med dig och mig mer än högst en helg men det är väl en annan sak! Vi lyckas ju verkligen hitta det roliga i allting i alla fall, if you know what I mean. Sommaren 2012, Göteborg, Sunne, Norge, allting. Allt är så sjukt underbara minnen. Och vintern 2012, nyår, nästa sommar, utomlandsresa .. allting kommer bli så SJUKT bra!
 
NEJ MEN HÅKAN turn arooound och pöppa lite nu så blir livet finfint. Jag älskar dig min sistah, glöm aldrig det ♥

You're the reason for the teardrops on my guitar

 
 
Läste igenom gamla blogginlägg inatt och blev så sjukt sugen på att fota, här är resultatet.