Branäs 2013

Jag, Jimmie, Tony, Weber, Jon, Linda, Magnus, Jim & Elin drog upp till Branäs i Torsdags och var där till idag. Sammanfattar allt med de här bilderna och orden: fest, dåliga skämt, sköna backar & förbannat-rolig-helg!
 
           
 
 
      
 

2013

Har inte bloggat nånting än efter nyår som var för en vecka sen.
 
På nyår var jag chaufför tillsammans med bästa vän som höll mig sällskap. Innan tolv och på tolvslaget var vi hemma hos Tony så jag pussades lite med pojkvän & bästa vän innan vi drog och körde fulla människor till fyra-fem på morgonen. Blev lyckat ändå, allt är bra när man har underbart sällskap!
 
Annars började inte det här året speciellt bra. Massa bråk, vilket jag i och för sig inte tänker speciellt mycket på nu. Tur att jag har Sofie som alltid stöttar mig, och som jag alltid stöttar i alla lägen.
 
Det värsta som hänt hände i Torsdags då min fina farfar lämnade oss för alltid .. sjukt jobbigt och trots att det bara är fyra dagar sen så saknar jag honom så det gör ont. Men nu är han med mig jämt, helt tiden. Som bästa vän sa "nu sitter han i baksätet och ser till så att du kör ordentligt".
 
Just nu sitter jag och pluggar webbdesign som jag måste bli klar med innan jag drar iväg till Branäs på Torsdag!
 
Såhär sleten är jag när jag sitter & pluggar!
Måste förövrigt tillägga att jag ska plugga webbdesign & digital bildbehandling till våren. WHO'S THE BEST?!